18. december 2018
Frederikke Bohr er vokset op i bofællesskabet på Æblevangen i Smørum. Foto: Annemette Jensen
gallery icon

Se billedserie

Frederikke Bohr er vokset op i bofællesskabet på Æblevangen i Smørum. Foto: Annemette Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sange om styrke og sårbarhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sange om styrke og sårbarhed
Egedal - 12. maj 2018 kl. 05:11
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når Frederikke Bohr udgiver cd'en »Unbreakable« på onsdag, så afspejler de seks sange på EP'en både styrke og sårbarhed i en proces.

- Jeg har prøvet at trække en rød tråd og sat sangene sammen som en slags sorgproces, man går igennem, forklarer Frederikke Bohr, der er vokset op i bofællesskabet på Æblevangen i Smørum. Hun har selv skrevet tekst og musik til de fleste af numrene med en medkomponist på en enkelt af sangene.

Det første nummer »Beat to the song« handler om forelskelsen, i » For you« er der sket noget ulykkeligt og i »Heartbreaker« går sorgen over i vrede. »Sorry« handler om håbet om forsoning, »See through you« om at opgive det og »Unbreakable« om at komme styrket ud på den anden side.

- Man siger til sig selv »I'm unbreakable« (Jeg kan ikke knækkes, red.). Det er selvfølgelig ikke rigtigt, men man føler, at man er blevet stærkere, forklarer Frederikke.

Sammen med producer Peter Lademann er hun gået efter 70'ernes karakteristiske bandlyd med masser af kor og live-udtryk, og bandet, der plejer at akkompagnere hende på klaver, trommer, bas og percussion er suppleret med blæserlyd på trompet og trombone.

Og på onsdag den 16. maj klokken 19.30 skal hun og bandet spille releasekoncert på Mojo Blues Bar på Løngangstræde 21C, 1468 København K, hvor alle interesserede er velkomne.

Fra onsdag den 16. maj vil den nye cd være tilgængelig på alle digitale platforme, såsom Spotify og iTunes med flere, men den kan også købes som fysisk cd via Frederikkes webshop på www.frederikkebohr.com.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag den 12. maj.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk