22. oktober 2021
Så skal der skrubbes. Fra højre ses Mathias, Julie J. og Emilie ved håndvasken og ovenover Julies hoved viser Joan Eckberg, hvordan de skal gøre.
gallery icon

Se billedserie

Så skal der skrubbes. Fra højre ses Mathias, Julie J. og Emilie ved håndvasken og ovenover Julies hoved viser Joan Eckberg, hvordan de skal gøre.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så skal der skrubbes og gnubbes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så skal der skrubbes og gnubbes
Opdateret 21. september 2011 kl. 13:35
Egedal - 21. september 2011 kl. 04:00
Af Annemette Ross Jensen
Egedal: Hænderne blev skrubbet godt og grundigt, da 2.a på Hampelandskolen i går havde besøg af sundhedsplejerske Joan Eckberg. I anledning af Hygiejneugen i denne uge har Egedal Kommunes Sundhedstjeneste nemlig valgt at sætte fokus på håndhygiejnen i alle kommunens 2. klasser, så tirsdag morgen mødte Joan Eckberg en lydhør og veloplagt klasse.

I løbet af halvanden time fik børnene et indblik i, hvor meget det betyder, at vaske hænder og hvor grundigt det skal gøres for at forebygge smitte og sygdomme, og bagefter fik de selv lov at prøve at vaske hænder under kyndig vejledning.

Hygiejneundervisningen sluttede med overrækkelse af diplom, ballon, pjece om håndhygiejne og ikke mindst ros til alle de dygtige elever, og da Frederiksborg Amts Avis talte med hende bagefter, konstaterede Joan Eckberg, at det var gået fint.

- De var meget spørgelystne, ved en masse og var rigtig gode til det, sagde hun.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?