17. oktober 2021
Jens Skov, Egedal-byrådsmedlem, er helt som ventet SF's spidskandidat. Foto: Allan Nørregaard
Jens Skov, Egedal-byrådsmedlem, er helt som ventet SF's spidskandidat. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SF Egedal har kandidatlisten klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SF Egedal har kandidatlisten klar

Egedal-byrådsmedlem Jens Skov er partiets spidskandidat til det kommende kommunevalg

Egedal - 31. maj 2021 kl. 09:25

SF har på sin generalforsamling den 28. maj 2021 vedtaget et kommunalpolitisk program og en kandidatliste til kommunevalget .

Programmet har fokus på, at SF vil skabe de bedst mulige rammer for et helt liv - uanset hvor man står i det.

"Der er fokus på grøn omstilling og bedre klima, sikring af vores naturområder, bedre folkeskoler og daginstitutioner, bedre forhold for ældre og handicappede, bedre kollektiv trafik, et godt kultur- og foreningsliv og en god sundhedsforebyggelse. Og ja - vi ved at det koster, og vi er rede til at finde pengene. Vi vil fortsat bidrage til at finde de bedste løsninger gennem en åben, demokratisk og konstruktiv debat. Demokrati handler både om at bøje synspunkterne mod hinanden for at finde løsninger, men også om at fastholde retten til uenighed, når det ikke lykkes at nå hinanden," skriver SF Egedal i en pressemeddelelse.

Liste med fornyelse

Partiet opstiller følgende kandidatliste kommunevalget i november. Listen, der både indeholder kontinuitet og fornyelse, har byrådsmedlem Jens Skov (Smørum) som spidskandidat, mens Jonathan Kristensen fra Ølstykke og Karen Juul fra Smørumnedre følger efter.

Listen ser således ud i sin fulde længde: Jens Skov, Jonathan Kristensen, Ølstykke, Karen Juul, Smørumnedre, Pernille Kristensen, Ølstykke, Jacob Andrup, Ølstykke, Randi Jørgensen, Veksø, Henrik Severin Hansen, Smørumnedre, Ida Madsen, Veksø, Peter Rudolf Hansen, Ganløse, Lea Jensen, Ølstykke og Kamilla Marie Rudolf Lindgren, Ganløse

Rejser du til udlandet i år?