14. december 2017
Pensionistforestillingen torsdag i denne uge var udsolgt, men når reyven starter igen efter ferien den 2. august er det ikke alle dage, der ser lige godt ud. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Pensionistforestillingen torsdag i denne uge var udsolgt, men når reyven starter igen efter ferien den 2. august er det ikke alle dage, der ser lige godt ud. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rost revy sælger færre billetter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rost revy sælger færre billetter
Egedal - 16. juli 2017 kl. 05:23
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med fire stjerner i Frederiksborg Amts Avis og Jyllands-Posten og hele fem i BT kom revyholdet på Ganløse Kro godt fra start efter premieren i juni, men lige før revyens sommerferie kan kroejer Dan Adelkvist konstatere, at salget af billetter godt kunne gå bedre til revyen med Randi Winther, Liselotte Kroager og Carsten Svendsen.

- Rent revymæssigt er det jo en publikumssucces. Folk er meget glade, og vi fik fine anmeldelser, men billetsalget hænger lidt, siger han til Frederiksborg Amts Avis.

Da revyen startede, var billetsalget ellers lidt foran, men nu hænger billetsalget »et godt stykke bagud i forhold til sidste år«, fortæller han.

- Alle vores fredage er gået godt, men det kniber lidt med onsdage og torsdage, og når vi starter op efter ferien igen, er det ikke alle dage, der ser lige godt ud, siger Dan Adelkvist.

Han oplyser, at august plejer at være den bedste måned og har simpelthen ikke noget bud på, hvorfor revyen i år ikke har solgt så mange billetter endnu.

- Jeg har simpelthen ikke nogen ide om det. Jeg har set i medierne, at alle tager ud og rejser, og vi er også mange om buddet med underholdning, der minder om revy i sommerlandet, men jeg ved ikke, om der er mere i år, siger han.

Ganløse Revyen starter den nye spilleperiode onsdag den 2. august og spiller hver onsdag, torsdag og fredag, indtil der er afsluttende finale lørdag den 26. august.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk