23. september 2020
Ganløse Revyens kapelmester Christian Berg er nomineret som Årets Komponist. Her akkompagnerer han Martin Knudsen til en prøve på Ganløse Kro. Foto: Allan Nørregaard
Ganløse Revyens kapelmester Christian Berg er nomineret som Årets Komponist. Her akkompagnerer han Martin Knudsen til en prøve på Ganløse Kro. Foto: Allan Nørregaard
Foto: ALLAN NORREGAARD
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Revykomponist nomineret til pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Revykomponist nomineret til pris
Egedal - 11. juli 2019 kl. 05:27
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ganløse Revyens kapelmester og komponist Christian Berg er nomineret i kategorien Årets Komponist, når de danske revyer fejrer sig selv ved det store prisshow Revyernes Revy til august.

Sammen med trommeslager Josef Aaskov akkompagnerer i denne sæson revyen på Ganløse Kro med skuespillerne Liselotte Krogager, Martin Knudsen og Kim Hammelsvang.

Det er Christian Bergs revydebut, og af en pressemeddelelse fra Ganløse Kro fremgår, at nomineringen er en stor overraskelse for ham selv.

- Den havde jeg ikke lige set komme, siger han. Jeg kommer jo fra en anden musikalsk baggrund, så det er jo mit første skud på genren. Det er jo lige som at få guldmedaljen, siger den glade komponist og pointerer, at han ikke har stået alene med det.

- Jeg har haft et fantastisk godt parløb med Josef Aarskov, som fortjener et stort kys på panden for alt hans arbejde og sparring, fastslår han.

Og den musikalske duo kan man ikke bare opleve resten af sæsonen på Ganløse Revyen. De har nemlig også begge sagt ja til at stå for musikken til næste års revy på Ganløse Kro, oplyser pressemeddelelsen.

I kategorien Årets Komponist er Christian Berg oppe imod kollegerne og konkurrenterne Henrik Baloo Andersen fra Hjørring Revyen samt Ganløse Revyens tidligere kapelmester Mickey Pless, der nu er på Nykøbing F. Revyen.

Revyernes Revy holdes i revyteltet på Bakken den 11. august.

Har debatten om sexisme taget overhånd?