29. maj 2020
VAT 85 er klar med nye løjer i Veksørevyen »Ka? man det?«. Her ses fra venstre Anja Radoor, Louise Hegnet Nielsen,  Line Radoor (liggende), Lone Becker Pedersen, Joan Gerthsen, Michael Nørhave, Merethe Skrydstrup, Søren Hald, Ingerlise Petersen og Randi Brammer Carstensen. Foto: Finn Lustrup
VAT 85 er klar med nye løjer i Veksørevyen »Ka? man det?«. Her ses fra venstre Anja Radoor, Louise Hegnet Nielsen, Line Radoor (liggende), Lone Becker Pedersen, Joan Gerthsen, Michael Nørhave, Merethe Skrydstrup, Søren Hald, Ingerlise Petersen og Randi Brammer Carstensen. Foto: Finn Lustrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Revy om krænkelseskulturen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Revy om krænkelseskulturen
Egedal - 18. oktober 2019 kl. 06:01
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Ka' man det?« er titlen på årets Veksørevy, og amatørteaterholdet fra VAT 85 er ikke i tvivl om, at Veksø kan!

»Det handler om krænkelse. Vi er mest for. Det ka' man godt! Vi skal gøre vores bedste for at krænke alle, men ikke mindst kaukasiske binært ciskønnede heteroseksuelle kulturkristne. Ikke fordi vi har noget særligt imod dem, de kan bare være SÅ grinagtige!«, skriver de i en pressemeddelelse.

VAT 85 stiller med 13 personer i »alle vægt og aldersklasse«r på scenen, og derudover hjælper næsten lige så mange med at at afvikle forestillingen og sørge for, at publikum har det rart. Instruktionen er lagt i hænderne på den garvede ildsjæl Finn Lustrup.

Det hele foregår i november på Veksø Kro på Veksø Bygade 19 i Veksø. Fredag den 1. og fredag d. 8. november starter det klokken 20. Desuden gentager VAT 85 succesen fra sidste år med en eftermiddagsforestilling søndag den 3. november klokken 15. Prisen for de tre ovenstående forestillinger er 100 kroner og inkluderer kaffe/te og lidt blødt brød.

Revyholdet afslutter vanen tro med den store gallaforestilling med en lækker buffet, revy og dans til levende musik ved husorkestret Ronkedoors. Det er lørdag d. 9. november fra klokken 18 og til ud på de små timer, og det koster 300 kroner.

Billetter kan købes hos Lone Becker på telefon 61 18 66 43 hver dag imellem 16 og 21. Men man skal skynde sig! Nogle forestillinger bliver meget hurtigt udsolgt, opfordrer VAT 85.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?