13. august 2020
Den konservative formand for Kultur- og Erhvervsudvalget Charlotte Haagendrup (t.h.) bød velkommen til borgermødet om detailhandlen. Foto: Annemette Jensen
gallery icon

Se billedserie

Den konservative formand for Kultur- og Erhvervsudvalget Charlotte Haagendrup (t.h.) bød velkommen til borgermødet om detailhandlen. Foto: Annemette Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rema 1000 er presset på plads og parkeringspladser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rema 1000 er presset på plads og parkeringspladser
Egedal - 17. august 2019 kl. 05:24
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rema 1000 i Ølstykke Stationsby mangler parkeringspladser. Det påpegede Louise Tarp fra Institut for Center Planlægning, ICP, da hun fremlagde instituttets analyse af Egedal Kommunes detailhandel på Egedal Rådhus torsdag aften.

Og under den efterfølgende debat påpegede en borger, at Rema 1000 også mangler plads i selve butikken, og derfor ønsker at købe en af byens planteskoler og bygge en butik på 1200 kvadratmeter der.

- Det er fuldt forståeligt for os, der gerne vil bevare en nærbutik, sagde han.

Men borgmester Karsten Søndergaard (V) synes ikke, det er en god ide.

- Personligt tror jeg, at hvis man gør det, så er Ølstykke Stationsby helt død, og de butikker, der ligger ud over Rema vil få det sværere, sagde han.

En repræsentant for Rema 1000 understregede, at dagligvarekæden gerne vil Ølstykke Stationsby, men butikken mangler plads og parkeringspladser, og når butikkerne på Bryggertorvet »banker derudad«, så vil Rema 1000 ikke drive en forretning, der ikke tjener penge.

- Vi kommer ikke til at blive liggende, som vi gør i Ølstykke Stationsby, men vi vil dæl'me gerne blive i byen, sagde han.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?