22. oktober 2019
Lukningen af Toftehøjskolen har fået gang i initiativet til en ny privatskole, der har sat 7. august 2020 som åbningsdato. Foto: Annemette Jensen
Lukningen af Toftehøjskolen har fået gang i initiativet til en ny privatskole, der har sat 7. august 2020 som åbningsdato. Foto: Annemette Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Privatskole vil i gang i august 2020

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Privatskole vil i gang i august 2020
Opdateret 29. november 2018 kl. 14:51
Egedal - 29. november 2018 kl. 13:02
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis det går som initiativtagerne håber, så kan en ny privatskole i Ølstykke slå dørene op for eleverne den 7. august 2020.

Det oplyser Johan Hahn fra initiativgruppen efter orienteringsmødet på Græstedgård onsdag aften til Frederiksborg Amts Avis.

- Det gik supergodt. Jeg tror, der var 35-40 mennesker og alle var superengagerede, og synes, det er verdens bedste ide, vi har fået. Det var et supergodt møde, og mange ville bidrage med arbejdskraft, siger han.

Initiativtagerne har også kig på to mulige kommunale grunde til placering af skolen.

- Den ene er Cirkuspladsen ved siden idrætsanlægget, som er oplagt i og med, at den ikke bliver brugt til andet end cirkus to gange om året, og der er stisystem, og den lægger tæt på svømmehal og idrætsanlæg, så man kan lave et samarbejde, siger Johan Hahn.

Den anden er Græstedgård, hvor initiativtagerne forestiller sig, at skolen skal have til huse i nye bygninger ved siden af gården samtidig med, at der stadig skal være plads til de mange mennesker, der bruger gården i dag, fastslår han.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede