31. juli 2021
21LEG Moster 2 NY
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populær garncafé flytter fra station til center

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populær garncafé flytter fra station til center

Caféen "Moster Kenneth" siger til august farvel til stationstorvet i Ølstykke og goddag til et lokale i Egedal Centret

Egedal - 14. juli 2021 kl. 15:55
Af Kenneth Tanzer

Til august er det slut med at købe garn og få en god kop kaffe på stationstorvet i Ølstykke.

Den populære garncafé "Moster Kenneth", der sidste år blev kåret til månedens butik af Lokalavisens læsere, rykker nemlig til Egedal Centret og butikslokalet mellem Normal og cykelhandleren.

"Jeg åbner i centeret den 23. august. Det glæder jeg mig rigtig meget til," siger indehaveren Jeanet Melhede, der i længere tid har efterlyst mere lager-plads.

"Mit nuværende lokale i Ølstykke er faktisk større end det jeg flytter ned til i Stenløse, men jeg har næsten ingen lager-plads. Det får jeg i kælderen i Stenløse, og det betyder meget, for under corona mærkede jeg en stor efterspørgsel på garn. Det fik mig til at bestille flere varer hjem, og dem skal jeg have plads til," siger Jeanet Melhede.

Tre år nåede hun at servere kaffe og sørge for garn til kunderne i Ølstykke, og hun lægger ikke skjul på, at hun vil savne stationstorvet.

"Det har været nogle gode år, hvor jeg har lært rigtig mange søde mennesker at kende. Det bliver lidt vemodigt at sige farvel - ikke mindst til mine naboer hos Frøken Morgenhår, men jeg håber selvfølgelig at folk vil besøge caféen i Stenløse. Jeg har fundet en god placering i centeret, hvor mange mennesker går forbi hver eneste dag, så jeg håber på flere kunder," siger Jeanet Melhede.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?