7. maj 2021
Borgmesteren har fået en helt anden debat med borgerne i Pop-up kontoret - her ved Buresø, mens det stadig var sommer. Foto: Kenn Thomsen
Borgmesteren har fået en helt anden debat med borgerne i Pop-up kontoret - her ved Buresø, mens det stadig var sommer. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pop-up kontor i centret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pop-up kontor i centret
Opdateret 24. november 2020 kl. 08:39
Egedal - 23. november 2020 kl. 14:39
Af Annemette Ross Jensen

Tirsdag den 24. november klokken 10-14.30 har borgmester Karsten Søndergaard (V) årets sidste pop-up-kontor. Det holdes i Egedal Centret 53b lige ovenover Café Egedal, og er det 10. i rækken.

»Det har givet en helt anden demokratisk debat med borgerne, som har, kunnet få svar på lige præcis deres udfordring eller problem. Borgerne har spurgt borgmesteren om alt fra, cykelstier, børnepasning, arresthuse, bevoksning, biblioteker, pas, byggesager o.s.v. De har kunnet holde borgmesteren op på den førte politik og de beslutninger, som der er blevet truffet.«, hedder det i en pressemeddelelse fra kommunen.

- Alle folkevalgte burde flytte kontoret ud til borgerne. Det giver en helt anden mulighed for at tale i øjenhøjde. De spørgsmål, jeg har fået, har været helt konkrete og personlige for den enkelte borger jeg har mødt. Har jeg ikke kunnet svare på stående fod, så har vi samlet det op og er vendt tilbage med et svar. Alle skal have et svar, siger Karsten Søndergaard, der glæder sig over, at det har været en stor succes. på trods af Corona.

Derfor håber han også, der vil komme mange besøgende med reelle problemer til årets sidste pop-up kontor.

- Jeg er i hvert fald klar, siger han.

Og kommunen oplyser, at succesen er så stor, at pop-up tilbuddet fortsætter til næste år.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?