23. juli 2019
Der er igen lagt op til gode musikalske oplevelser på Ølejren Musikfestival i Ølstykke. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Der er igen lagt op til gode musikalske oplevelser på Ølejren Musikfestival i Ølstykke. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pop, rock og folk på Ølejren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pop, rock og folk på Ølejren
Egedal - 12. juli 2018 kl. 05:51
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der bliver musik i mange forskellige populære genrer, når Ølejren Musikfestival 2018 holdes for anden gang på Udlejrevej 4 i Ølstykke på lørdag den 14. juli. Det fortæller festivalens største drivkraft Danni Elmo, der bor på adressen.

Musikken starter klokken 10, og frem til midnat går det slag i slag med forskellige bands på de to scener. Fra starten kan publikum møde det lokale band »Planteskolen«, der er udsprunget af musikcampen Musikstarter i Ølstykke.

Udefra kommer Johannes Hieronymus, som Danni Elmo kalder en upcoming sing a song writer. Fra det jyske kommer gruppen »Tavse Poet« på 9-10 mand - deriblandt en flok søskende - og ifølge Danni Elmo spiller de en glad blanding af pop og sambamusik.

»Mynsterland« er et 12 mands folkorkester med konservatorieuddannede musikere på en række forskellige instrumenter fra kontrabas og harmonika til guitar og violin, og hiphop-gruppen »180« består af lokale drenge, der laver dansk rap til livemusik.

Ifølge Danni Elmo er et af årets store navne Kajsa Vala, der lige er blevet signet af et stort bookingbureau og turnerer landet rundt med blandt andre Danni Elmos egen bassist som en del af gruppen, der spiller folk-rock a la Neil Young.

Den tidligere MGP-stjerne Morten Filipsen er en del af gruppen »In Memoirs«, der spiller Baywatch- og 80'er-inspireret oldschool softpop. Han er også en af frontmændene i »The Grenadines«, som er sammensat af en række musikere som blandt andet en tidligere keyboardspiller i Lukas Graham. Deres nye single »Brighter Days« har netop været Ugens Hit på P4.

»Chris Grey & The Bluespand« spiller »megavelspillet bluesfunk«, den tidligere Grand Prix-sanger Morten Fleck er i forgrunden for »Fleck« med lokale rødder i Ganløse, og endelig kommer Paulo Mendonca, der har spillet med Tina Turner og Lenny Kravitz og spiller »rigtig tung funkrock«.

Der er gratis adgang til det hele, men mad, fadøl og drinks skal købes på festivalpladsen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede