28. februar 2021
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikere klædt på til udvikling af kæmpeområde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikere klædt på til udvikling af kæmpeområde
Egedal - 12. december 2020 kl. 12:24
Af Annemette Ross Jensen

Egedal Byråd har sat gang i arbejdet med udarbejdelsen af en ny helhedsplan for byudviklingsmområdet Kildedal Nord, og torsdag havde borgmester Karsten Søndergaard (V) indkaldt Planudvalget og Teknik- og Miljøudvalget til en samlet drøftelse af sagen af fælles interesse.

- Det var et drøftelsesmøde, hvor meget af tiden gik med, at alle havde samme viden om området, historikken, muligheder og begrænsninger, fortæller formanden for Planudvalget Ib Sørensen (S).

Han oplyser, at forvaltningen kom med en række praktiske oplysninger blandt om, hvor mange boliger, der eventuelt kan være, og mulighederne for erhverv, forlystelser og andre fritidsaktiviteter.

Han peger på, at nogle af byrådsmedlemmerne har været med til behandle andre planer for området, mens andre er i byrådet for første gang, så det er nyt for dem, men nu er begge parter klar til at gå i gang med en helt ny proces for at det område, som Ballerup er i fuld gang med at udvikle ved siden af.

- Det skal vi også tænke ind i en ny ramme for vores Kildedal Nord, der får en tæt by meget meget tæt på, siger han.

Der blev ikke truffet nogen beslutninger om helhedsplanen, som borgerne kommer til at give deres input til på borgermøder i 2021, og helhedsplanen skulle gerne være klar i oktober 2021.

- Så i 2022 skulle vi gerne have nogle projekter fra udviklere, siger Ib Sørensen. Han oplyser, at en del udviklere allerede er interesserede, og de får også mulighed for at komme med input til helhedsplanen.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?