1. marts 2021
Administrationen er i gang med at undersøge mulighederne for at bygge en ny Lærkeskole i stedet for at renovere på den gamle. Foto: Kenn Thomsen
Administrationen er i gang med at undersøge mulighederne for at bygge en ny Lærkeskole i stedet for at renovere på den gamle. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Plan for ny skole op på byråds budgetseminar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Plan for ny skole op på byråds budgetseminar
Egedal - 22. januar 2021 kl. 18:23
Af Annemette Ross Jensen

Når Egedal Byråd mødes til budgetseminar i juni i år skulle politikerne gerne blive præsenteret for materiale om etablering af en ny Lærkeskole i Stenløse.

Det fremgår af en orienteringssag om planlægning af bygge- og finansieringsplan ny Lærkeskole, som både Skoleudvalget, Planudvalget samt Kultur- og Erhvervsudvalget har taget til efterretning.

Sagen er en konsekvens af budgetaftalen for 2021-24, hvor et flertal i byrådet besluttede, at der i løbet af 2021 skulle udarbejdes et oplæg til en finansierings- og byggeplan for etablering af en ny Lærkeskole.

- Vi har sat penge af til at renovere Lærkeskolen, og nu skal vi til at se på hele Stenløse-distriktet, og om det overhovedet kan betale sig, siger formanden for Planudvalget Ib Sørensen (S). Han peger på, at man også river forældede parcelhuse ned for at bygge nye, og at Lærkeskolen er bygget og ombygget ad flere gange.

- Så vi kan få problemer med fugemasse og andre materialer, siger han.

Nu er forvaltningen gået i gang med at planlægge og afgrænse hvilke elementer, der indgår i opgaven. Som nævnt sigter forvaltningen i første omgang imod, at disse elementer indgår i materialet til byrådets budgetsemniar i juni, og skolebestyrelsen vil blive orienteret i første del af processen frem mod budgetseminaret, fremgår det.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?