9. maj 2021
Ganløse Foreningshus håber, at mange vil møde op på plænen foran Liselund på søndag. Foto: Ganløse Foreningshus
Ganløse Foreningshus håber, at mange vil møde op på plænen foran Liselund på søndag. Foto: Ganløse Foreningshus
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Plænemøde om foreningshuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Plænemøde om foreningshuset
Egedal - 04. maj 2021 kl. 17:53

Søndag den 9. maj klokken 14-16 har foreningen »Ganløse Foreningshus« inviteret alle politikerne fra Egedal Byråd til at møde borgerne på plænen foran Liselund i Ganløse, hvor foreningen vil lave foreningshus i hovedbygningen.

»Foreningen bag Liselund håber på et godt fremmøde og en livlig debat om, hvordan man kan skabe et nyt samlingssted i landsbyens midte.«, skriver den i en pressemeddelelse.

Plænemødet er en opfølgning på et arrangement foran den tidligere landejendom for tre uger siden.

»Fremmødet var stort og interessen markant, så Foreningen Ganløse Foreningshus udvider nu arrangementet, så borgerne kan møde både de inviterede politikere fra Egedal Byråd og Ganløses foreninger. Foreningerne, der vil gøre meget for at få et nyt samlingssted.«, oplyser foreningen.

- Alle er velkomne, og vi håber, at rigtig mange vil bakke op om ønskerne om et samlingssted, hvor man kan dyrke sin hobby eller sport, fortæller Bo Otterstrøm i pressemeddelelsen.

Han er formand for Foreningen Ganløse Foreningshus, der kan støttes ved at købe anparter til 1000 kroner eller blive medlem for et årligt kontingent på 200 kroner pr. person eller 400 kroner for foreninger.

- Vores kasserer har solgt mange anparter, og mange personer og foreninger har valgt at blive medlemmer. Men vi mangler stadig en del, før vi er »i hus«. Og det er her, vi ser frem til opbakningen fra borgerne i Ganløse og omegn, fortæller formanden.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?