20. januar 2019
En 21-årig mand blev anholdt mandag eftermiddag efter et færdselsuheld på Roskildevej ved Jørlunde, hvor han ramte en anden bil under en uvending. Foto: Thomas Olsen
En 21-årig mand blev anholdt mandag eftermiddag efter et færdselsuheld på Roskildevej ved Jørlunde, hvor han ramte en anden bil under en uvending. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Påvirket bilist ramte bil under uvending

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Påvirket bilist ramte bil under uvending
Egedal - 17. april 2018 kl. 10:31
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det kunne være gået grueligt galt, da en 21-årig hashpåvirket bilist mandag eftermiddag ville foretage en uvending på Roskildevej ved Jørlunde, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Bilist stoppet for 3. gang uden førerret

Den 21-årige, som er fra Stenløse, ramte nemlig en bil med en 37-årig mand fra Jyllinge, som kom kørende ad Roskildevej i nordlig retning, fortæller Henrik Laugesen, der er efterforskningskoordinator ved Nordsjællands Politi.

- Den 37-årige fortalte, at han havde set en sølvgrå VW holde på en p-plads i siden af vejen. Men pludselig kørte den ud og foretog en uvending, og her blev hans bil ramt, forklarer Henrik Laugesen, som oplyser, at den 37-årige ikke har fået alvorlige skader, men at det netop er den slags ulykker, der kan få fatale følger.

Der blev slået alarm klokken 17.10. Politi på stedet mistænkte den 21-årige for at være påvirket, og han blev testet af narkometer, der gav udslag ved hash.

Den unge bilist blev derfor sigtet for at have kørt bil, påvirket af euforiserende stoffer, samt for vigepligtforseelsen, og han blev kørt til Nordsjællands Hospital i Frederikssund for at få taget en blodprøve i sagen, inden han blev løsladt og kan forvente et efterspil.

arrow Stjal iPads og pålægschokolade
17. april 2018 kl. 11:30 Opdateret: kl. 11:30
arrow Kvinde lod sig ikke narre af telefon-svindler
17. april 2018 kl. 11:20 Opdateret: kl. 11:20
arrow Ung bilist sigtet for hash-kørsel
17. april 2018 kl. 11:09 Opdateret: kl. 11:09

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk