5. juni 2020
Ledøje-Smørum Pastorats påskegudstjenester sendes fra den smukt renoverede Smørum Kirke. Foto: Allan Nørregaard
Ledøje-Smørum Pastorats påskegudstjenester sendes fra den smukt renoverede Smørum Kirke. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Påskemesse fra Smørum Kirke hjemme i stuen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Påskemesse fra Smørum Kirke hjemme i stuen
Egedal - 07. april 2020 kl. 05:48
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Coronakrisen har fået Ledøje-Smørum Menighedsråd til at tænke utraditionelt og tage de digitale medier i brug, så kirkegængere kan sidde hjemme i deres stuer og følge påskens gudstjenester.

»Vi har valgt, at få professionel hjælp fra en lokal fotograf og lydmand for at gøre påskens gudstjenester så virkelige som muligt, nu vi ikke kan samles i kirken. Optagelsen er fra Smørum kirke, så der også bliver mulighed for, at vise rigtig mange den nylig istandsatte Smørum kirke.«, fortæller menighedsrådsformand Poul Sørensen.

De fire præster, organist Ole Schousboe og kirkesanger Merete Sand har således optaget påskens gudstjenester, som kan ses klokken 10.30 Skærtorsdag, Langfredag, Påskesøndag og 2. Påskedag mandag via Ledøje Smørum Kirkers hjemmeside eller Facebook.

»Vi håber rigtig mange, vil tage godt imod optagelserne og synge med på salmerne derhjemmefra.«, skriver menighedsrådsformanden.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?