10. juli 2020
Borgmester Karsten Søndergaard (t.h.) havde kommunens nye kommunaldirektør Christine Brochdorf med rundt på alle ni valgsteder. Her er de i Ganløsehallen sammen med valgstyreformanden der, DF-byrådsmedlem Peder Hemmingsen. Foto: Annemette Jensen
Borgmester Karsten Søndergaard (t.h.) havde kommunens nye kommunaldirektør Christine Brochdorf med rundt på alle ni valgsteder. Her er de i Ganløsehallen sammen med valgstyreformanden der, DF-byrådsmedlem Peder Hemmingsen. Foto: Annemette Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Over halvdelen af vælgerne i Egedal havde stemt klokken 14

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Over halvdelen af vælgerne i Egedal havde stemt klokken 14
Egedal - 05. juni 2019 kl. 14:46
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Over halvdelen af vælgerne i Egedal Kommune havde stemt klokken 14, hvor halvdelen af den tid, der kan stemmes var gået.

arrow Læs også: S og V blev næsten lige store i Egedal

- Stemmeprocenten klokken 14 var 54,23 procent. Det er superflot, siger borgmester Karsten Søndergaard (V).

Han ved ikke, hvad stemmeprocenten for Egedal Kommune var på samme tidspunkt ved sidste valg torsdag den 18. juni 2015, hvor valgstederne i øvrigt åbnede en time senere, men han er glad for valgdeltagelsen indtil nu.

- Det er da flot. Med seks timer til valgstederne lukker, tyder det på, at folk i Egedal har lyst til at stemme, og det er jeg da glad for, siger borgmesteren.

Han har haft kommunens nye kommunaldirektør Christine Brockdorf med rundt til valgstederne, og klokken 14 havde de været på alle ni afstemningsteder i kommunen.

- Det har været positivt, og det har været varmt. Det har været meget varmt, så der er nogen steder, de har det virkelig varmt, men det har været positivt med glade borgere, og nogen steder lange køer, men det er klart med den stemmeprocent, siger borgmesteren.

En enkelt ærgrelse har der dog været, idet ingen af vælgerne i hans egen grundejerforening Smørumvang i Smørum har modtaget deres valgkort med Post Nord, men det er dog ingen hindring for at komme til at stemme.

- Så må folk komme ned med legitimation, og så får de et nyt valgkort. Der har været nogen tråde på Facebook, hvor jeg har skrevet det, men det er lidt ærgerligt, for der kunne være nogen, som siger, at så får vi ikke stemt, siger Karsten Søndergaard, der dog kun har hørt om den slags problemer det ene sted.

- Ellers er der generelt god stemning og glade borgere, der gør deres borgerpligt, siger han.

arrow Næsten 90 procent stemte i Egedal
05. juni 2019 kl. 21:04 Opdateret: kl. 21:04
arrow Fire ud af fem har stemt
05. juni 2019 kl. 18:29 Opdateret: kl. 18:33
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?