23. september 2020
Kildeholm Orienteringsklub inviterer igen til motionsorientering for hele familien. Foto: Kenn Thomsen
Kildeholm Orienteringsklub inviterer igen til motionsorientering for hele familien. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Orienteringsløb for familier igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Orienteringsløb for familier igen
Egedal - 17. september 2020 kl. 05:24
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag den 20. september genoptager Kildeholm Orienteringsklub, KOK, sit tilbud om Familie- og Motionsorientering, som måtte stoppe brat i foråret på grund af Corona.

Alle dagene er det med start mellem klokken 10-11, og forventet tilbagekomst i mål senest klokken 13, og alle kan være med.

»Sammen med familie og venner eller på egen hånd finder man vej til posterne efter kortet. Det er ikke svært, da ruterne er lette og tilpasset deltagere med ingen eller kun lidt erfaring.«, skriver klubben, der har medlemmer til at ståd klar med instruktion og vejledning.

Små fødder eller en solid klap/barnevogn kan også komme rundt på ruterne. Det tager omkring en time at gå en af turene, der er mellem to og fem kilometer. Har man taget løbeskoene på, går det naturligvis hurtigere, og man kan også prøve kræfter med en lidt sværere bane, hvis man har lyst, oplyser den.

Søndag den 20. september klokken 10-11 tager orienteringsklubben imod i Gulddysse Skov ved Kulturgården på Gulddyssevej 70 ved Gundsømagle. Derefter fortsætter tilbuddet den 4. oktober i Grønlien Skov med mødested ved Ågade 56, Frederikssund, og igen den 18. oktober i Sperrestrup Skov fra Tungegården, Tungegårdsvej 3, Ølstykke. 1. november mødes interesserede igen i Gulddysse Skov, 15. november i Grønlien skov og 29. november i Sperrestrup Skov.

Det koster 20 kroner for enkeltpersoner og 40 kroner forhold op til fem personer. Tilmelding er ikke nødvendig, så interesserede kan bare møde blot op.

Klubben har sprit med og vil sørge for, at myndighedernes retningslinjer for Corona bliver overholdt.

Har debatten om sexisme taget overhånd?