24. juni 2021
Sådan kommer de moderne lejeboliger og det store seniorbofællesskab til at se ud i Egedal By. Illustration: arkitekt Andreas Ravn.
Sådan kommer de moderne lejeboliger og det store seniorbofællesskab til at se ud i Egedal By. Illustration: arkitekt Andreas Ravn.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye boliger på vej: De første familier kan flytte ind næste år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye boliger på vej: De første familier kan flytte ind næste år

Både almene og seniorboliger er under opførelse over for Føtex i Egedal. Nu bydes der på åbent hus

Egedal - 10. juni 2021 kl. 09:30
Af Kenneth Tanzer

Som Lokalavisen Egedal tidligere har beskrevet, så opføres der 80 moderne lejeboliger og et seniorbofællesskab med 21 boliger over for Føtex i Egedal.

Allerede i starten af næste år kan de første familier flytte ind i "De Grønne Porte" i den nye bydel, men inden da bydes der på et større åbent hus-arrangement tirsdag den 22. juni fra klokken 17.00 til 19.00. Her vil man fremvise fire forskellige boligtyper - både almene og seniorboliger.

Boligerne er i varierende størrelser og indretning, så der er noget for enhver smag på tværs af generationer.

Stort naturområde

Til den store familie etableres rummelige boliger med 4 eller 5 værelser og egen terrasse eller altan, og til den mindre familie eller den enlige, som sætter pris på grønne uderum men ønsker færre kvadratmeter at holde, bygges der mindre boliger, som næsten alle sammen har egen altan.

I gården anlægges et stort, frodigt naturområde, ligesom der vil være siddepladser, skovlignende beplantning og indbydende områder.

Interesserede til åbent hus-arrangementet mødes på Dronning Dagmars Vej 222 - lige over for over for Føtex. Grundet corona vil der være begrænsning på antallet af gæster i boligerne samtidigt.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?