26. februar 2020
Drømmen om en ny tennishal i Smørum lever og er sat på dagsordenen i flere af kommunens udvalg. Foto: Thomas Olsen
Drømmen om en ny tennishal i Smørum lever og er sat på dagsordenen i flere af kommunens udvalg. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny tennishal er sat på dagsordenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny tennishal er sat på dagsordenen
Egedal - 21. august 2019 kl. 05:54
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Belært af erfaringer med private investorers ønsker om at bidrage til eksempelvis en tennishal i Ledøje-Smørum og en ny hal i Ølstykke vedtog Egedal Byråd lige før sommerferien principielle retningslinjer for, hvordan kommunen forholder sig til det.

Nu har både Planudvalget og Kultur- og Erhvervsudvalget haft en tennishal i Smørum på deres dagsordener som et lukket punkt, ligesom den også står på dagsordenen til Økonomiudvalgets møde i denne uge.

Da det er et lukket punkt, kan udvalgsformændene ikke sige meget om det, men formanden for Planudvalget Ib Sørensen (S) vil godt oplyse, at der er konkrete forhandlinger med initiativtagere og sponsorer.

- Men der er økonomi i det, og det er derfor, man har lukket sagen siger Ib Sørensen, der forventer, at sagen bliver åbnet lige så snart, den er afklaret.

Forelagt udtalelsen fra planudvalgsformanden bekræfter formanden for Kultur- og Erhvervsudvalget Charlotte Haagendrup (K) også »med et smil«, at der er reelle forhandlinger i gang, og at sagen har været oppe på udvalgets møde.