30. september 2020
Tre nuværende byrådsmedlemmer og løsgængere Bettina Barenkop Zarp, Ulrik John Nielse og Helle Anna Elisabeth Nielsen står nu sammen om Lokallisten Ny Egedal. Foto: Lokallisten Ny Egedal
Tre nuværende byrådsmedlemmer og løsgængere Bettina Barenkop Zarp, Ulrik John Nielse og Helle Anna Elisabeth Nielsen står nu sammen om Lokallisten Ny Egedal. Foto: Lokallisten Ny Egedal
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny spiller i valgkampen: Tre løsgængere starter ny lokalliste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny spiller i valgkampen: Tre løsgængere starter ny lokalliste
Egedal - 12. august 2020 kl. 10:47
Af Annemette Ross Jensen

Onsdag den 12. august har Egedal Kommune fået en ny spiller i valgkampen til kommunalvalget 2021. Det er Lokallisten Ny Egedal, som med tre af de nuværende byrådsmedlemmer fra hver sit parti er drivkraften bag.

De tre er Ulrik John Nielsen, der har været løsgænger, siden han blev ekskluderet af Venstre i 2018, samt de to nye løsgængere Bettina Barenkop Zarp, der hidtil har repræsenteret Dansk Folkeparti, og Helle Anna Elisabeth Nielsen, der er valgt til byrådet for Det Radikale Venstre.

»Hos os er der højt til loftet. Ingen snærende ideologiske partibånd og dogmer, der kan stå i vejen for at tilgodese lokale ønsker i løsningerne. Vi vil tage borgerne seriøst og søge indflydelse på tværs af de eksisterende partier. Hos Lokallisten Ny Egedal er borgerne i fokus, uanset hvor de bor i Egedal Kommune.«, skriver de tre i en pressemeddelelse.

I en medfølgende video, hvor Ulrik John Nielsen præsenterer den nye lokalliste som et socialliberalt parti oplyser, han at navnet Lokallisten Ny Egedal er valgt, fordi Egedal efter deres mening trænger til noget nyt.

- En ny tid skal begynde med os ved, at vi tænker værdier og ikke ideologier, siger han i videoen.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?