13. december 2019
Charlotte Dyrmose (t.h.) blev søndag indsats som sognepræst i Slagslunde-Ganløse Pastorat med søndagens højmesse i Ganløse Kirke, hvor der var stor opbakning fra menigheden og præstekolleger, blandt andre Malene Buus Graeser (t.v.). På grund af ferietiden var det en god veninde, Rudersdals provst Grete Bøje, nærmest Charlotte Dyremose, der stod for indsættelsen. 

Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Charlotte Dyrmose (t.h.) blev søndag indsats som sognepræst i Slagslunde-Ganløse Pastorat med søndagens højmesse i Ganløse Kirke, hvor der var stor opbakning fra menigheden og præstekolleger, blandt andre Malene Buus Graeser (t.v.). På grund af ferietiden var det en god veninde, Rudersdals provst Grete Bøje, nærmest Charlotte Dyremose, der stod for indsættelsen. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny præst føler sig allerede hjemme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny præst føler sig allerede hjemme
Egedal - 15. juli 2019 kl. 05:14
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slagslunde-Ganløse Pastorat fik søndag officielt en ny sognepræst, da 41-årige Charlotte Dyremose blev indsat ved højmessen i Ganløse Kirke, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Her var der stor opbakning fra menigheden og fra præstekolleger fra blandt andet hendes hjemlige sogn Virum, hvor hun gennem mange år har været kirkelig aktiv og i en periode også var formand for menighedsrådet.

På grund af ferietiden trådte Grete Bøje, som er provst for Rudersdal Provsti, til som vikar ved indsættelsen, og Grete Bøje er samtidig en god veninde til den nye præst i Slagslunde-Ganløse.

Der var i det hele taget også stor opbakning ved den efterfølgende reception på Rytterskolen, hvor præsteornaterne var skiftet ud med lettere tøj, og den tidligere konservative folketingspolitiker Charlotte Dyremose, i lysegrøn sommerkjole, stod omgivet af familie, venner samt sin nye menighed, der gerne ville hilse på og skåle i bobler.

- Jeg er egentlig allerede begyndt at føle mig hjemme, og ved sådan en fest føler jeg, det hele ligesom falder på plads. Jeg har også fået et solidt rygstød af 11 præster i ornat, og mange venner er kommet og har bakket mig op, fortalte den nye præst til Frederiksborg Amts Avis.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag den 15. juli 2019.