16. december 2017
Formand for menighedsrådet Inge Bo Mikkelsen (til venstre) bød den nye præst velkommen i Konfirmandhuset i Smørum. Her ses Mads Weng  sammen med sine børn og sin kommende hustru. Efter velkomsten sang forsamlingen »Kom maj du søde milde«. Foto: Casper Suk Thorlacius
gallery icon

Se billedserie

Formand for menighedsrådet Inge Bo Mikkelsen (til venstre) bød den nye præst velkommen i Konfirmandhuset i Smørum. Her ses Mads Weng sammen med sine børn og sin kommende hustru. Efter velkomsten sang forsamlingen »Kom maj du søde milde«. Foto: Casper Suk Thorlacius
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny præst blev taget vel imod

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny præst blev taget vel imod
Egedal - 15. maj 2017 kl. 04:51
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag havde 31-årige Mads Weng første arbejdsdag i Ledøje og Smørum Sogne, hvor han blev indsat som ny præst, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Dagen begyndte med indsættelse i Ledøje Kirke, herefter i Smørum, og det var en spændt og en smule nervøs præst, som trak i arbejdstøjet og for første gang hilste på sin nye menighed.

- Jeg var da spændt på, hvor mange, der ville komme i kirken, og om jeg kunne huske liturgien og min prædiken, men det gik heldigvis godt. Det er noget andet, når man står i en kirke med mange mennesker i, end når man står der hjemme og øver sig, siger Mads Weng, som anslår, at der var omtrent to tredjedele fyldt i begge kirker.

Mads Weng er flyttet ind i præsteboligen i Ledøje sammen med sin kommende hustru Camilla og børnene Otto og Agnes.

Han er vokset op i Albertslund, men føler sig allerede nu mere end godt tilpas i sine nye omgivelser.

- Min fremtid er her. Jeg kan ikke se mig andre steder, fordi det lader til at være et godt sted, hvor kirken står rigtig stærkt, og jeg føler mig i det hele taget meget godt taget imod, siger Mads Weng, som efter sine gudstjenester blev budt velkommen af menigheden ved en frokost i Konfirmandshuset i Smørum.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk