30. marts 2020
Morten Lyager har været aktiv i det frivillige arbejde i blandt andet DUI Leg og Virke. Her er han fotograferet sammen med Channe Hansen og sin datter Sabine Lærke Lyager til brætspilsfestivalen sidste år.              Foto: Kim Rasmussen
Morten Lyager har været aktiv i det frivillige arbejde i blandt andet DUI Leg og Virke. Her er han fotograferet sammen med Channe Hansen og sin datter Sabine Lærke Lyager til brætspilsfestivalen sidste år. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny mand klar til S-gruppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny mand klar til S-gruppen
Egedal - 09. april 2016 kl. 06:43
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Socialdemokraternes 1. suppleant Morten Lyager fra Ølstykke afløser den 1. maj Flemming Hoff Kjeldsen i den socialdemokratiske byrådsgruppe, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Vi har haft et forberedende møde og Morten har været med til gruppemøder, så han er ved at være klar, siger partiets gruppeformand i byrådet Ib Sørensen. Han oplyser, at Morten Lyager får Flemming Hoff Kjeldsens plads i Børne- og Skoleudvalget, mens Ib Sørensen selv overtager Flemmings plads i Teknik- og Miljøudvalget.

Og Morten Lyager glæder sig meget til byrådsarbejdet.

- Jeg har det rigtigt godt med det. Jeg er meget beæret over at få lov at prøve det af og prøve kræfter med noget andet end det frivillige arbejde, hvor der er meget mere alvor bag, og jeg skal repræsentere naboer og borgere, siger Morten Lyager.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag den 9. april.