15. april 2021
Laila Glienke er ny leder af LOF-Egedal.
Laila Glienke er ny leder af LOF-Egedal.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny leder af LOF-Egedal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny leder af LOF-Egedal
Egedal - 05. januar 2021 kl. 18:36
Af Annemette Ross Jensen

Pr. 1. januar 2021 har LOF-Egedal ansat ny skoleleder. Laila Glienke afløser Tove Lundgren, som har valgt at gå på pension med udgangen af 2020, oplyser en pressemeddelelse.

Af den fremgår, at Laila Glienke har en bred erfaring inden for undervisningssektoren, primært inden for den kreative sektor samt med ledelse af frivillige. Laila er vokset op i Smørum, bor nu i Ledøje og har tidligere undervist og holdt foredrag i LOF Egedal.

Til daglig arbejder Laila Glienke i sit firma »Glienke Design Broderi & Strik«, som er en webshop med butik i Brøndby. Her tilbydes diverse håndarbejdsartikler, afholdelse af workshops og specialopgaver indenfor broderi. Hun er uddannet Cand. Pæd. Didaktik (Materiel Kultur) samt Tekstilformidler fra Haandarbejdets Fremmes Seminarium og har blandt andet arbejdet på Københavns Universitet, Saxo-instituttet og som lektor på Tekstilformidleruddannelsen Campus Carlsberg, oplyser pressemeddelelsen.

Det nye job er en deltidsstilling, som blandt andet består i den daglige drift af aftenskolen. Laia skal sørge for, at skolen tilbyder undervisning, foredrag m.m., ansætte lærere, modtage kursustilmeldinger, opkræve deltagerbetaling,udbetale løn og implementere aftenskolernes nye edb-system med videre.

Dertil kommer samarbejdet med de øvrige aftenskoler i Egedal Kommune om blandt andet udarbejdelse af aftenskolernes fællesprogram.

Endelig skal der samles op efter et år, hvor mange af skolens aktiviteter blev stærkt begrænset af coronapandemien med tilhørende aflysninger, flytning af hold og mange andre praktiske gøremål.

»De kursister, der ikke synes, at de har fået fuld valuta for pengene, skal vi gerne have tilbage på kommende hold, og nye kursister skal gerne ind i varmen - måske på nye og anderledes kurser.«, skriver Birk Christiansen. Han er formand for LOF-Egedal, der takker Tove Lundgren for indsatsen.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?