18. oktober 2021
Stine Hall glæder sig til at byde velkommen til den store børnekulturdag. Foto: Ditte Marie Nesdam-Madsen.
Stine Hall glæder sig til at byde velkommen til den store børnekulturdag. Foto: Ditte Marie Nesdam-Madsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny børneklub ser dagens lys i Egedal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny børneklub ser dagens lys i Egedal

"Kulturspirerne" byder på et stort arrangement i Smørum Kulturhus

Egedal - 14. oktober 2021 kl. 08:35

Egedals nye børneklub, Kulturspirerne, byder på musik, teater og sjov i Smørum Kulturhus lørdag den 30. oktober 2021

Kulturspirerne er en helt nystartet børnekulturklub, hvor Egedal Bibliotekerne, Egedal Musik- og kulturskole, Egedal Arkiv og Museum samt Egedal Kommune er gået sammen om at skabe en klub for familier i Egedal, der ønsker at få gode kulturelle oplevelser sammen - man kan sige at man "går til kultur". Klubben er for primært for familier med børn i alderen 4-10 år.

Klubben byder velkommen til koncerter, forfatterbesøg, særforestillinger, kunstoplevelser og flere andre kulturelle begivenheder - alt sammen oplevelser, der ligger udover de arrangementer man i forvejen kan opleve i Egedal Kommune.

"Og vi starter med en vild dag, hvor I godt kan glæder jer til musik og teater", fortæller børnebibliotekar Stine Hall og fortsætter:

"Først spiller Dissing og Las familiekoncerten Min Mormors gebis, der sætter fut i Jakob Martin Strids bestseller-børnebog. Der vil være fuld fart på fra første tone. Og der kommer mere musik", fortsætter Stine Hall.

Kunst og musikskolen har nemlig inviteret lokale Anders Jakobsen til at spille den sprudlende jazz- og latin-koncertforestilling, Univers på Vers.

"Denne første børnekulturdag står altså i ordets tegn. Derfor byder vi også velkommen til Lotte Salling, en af Danmarks bedste ord- og rim-smede. Lotte kan bare noget med ord og krop. Alle hopper med, når hun fortæller om trolde og jætter," fortæller Stine Hall.

Teater

"I den mere rolige ende, kan man opleve teaterforestillingen "Grebet i luften". Claus Mandøe fanger ord i sit net og fortæller eventyr - forestillingen er en lille perle, helt enkel og stilren og samtidig forunderlig, sjov og fyldt med spræl" siger Stine Hall.

Men uden mad og drikke, duer helten som bekendt ikke. Derfor vil Café Smørhullet byde på mad og man vil kunne købe lidt varm og godt i Mobile Coffeeshop, der vil holde foran Smørum Kulturhus.

"Så nu skal vi bare have en masse søde familie til at komme og nyde dagen og al det gode musik og teater", slutter Stine Hall.

Man kan købe familiebillet til dagen på www.egedalbibliotekerne.dk. Med billetten til Kulturspirernes børnedag, bliver man altså medlem af Kulturspirerne og vil få invitationen til særarrangementer. Det kan fx være i forbindelse med Mølledage, Musikskolens koncerter, Bibliotekernes udstillinger og meget mere.

pressemeddelelse

Rejser du til udlandet i år?