16. december 2017
Ledøje-Smørum Kunstforening åbnede lørdag deres medlemsudstilling, der har alt fra akrylmalerier af nøgne kvinder til keramikskåle. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Ledøje-Smørum Kunstforening åbnede lørdag deres medlemsudstilling, der har alt fra akrylmalerier af nøgne kvinder til keramikskåle. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny alsidig udstilling i kulturhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny alsidig udstilling i kulturhus
Egedal - 09. oktober 2017 kl. 05:17
Af Tanja Straagaard Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Smørum Kulturhus prydes væggene lige nu med farverige akvarelmalerier, sort-hvide tegninger og tekstilprojekter, mens man i kulturhusets ene rum også finder keramiske skulpturer og dyresinspireret kunst på glasplader.

Lørdag blev der nemlig holdt fernisering for en ny udstilling, som Ledøje-Smørum Kunstforening står bag. Her har 36 af foreningens medlemmer bidraget med i alt 134 værker, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Det var helt fantastisk. Det væltede ind med mennesker, og her var helt fyldt, siger kunstforeningens formand, Jessie Seehusen.

- Udstillingen indeholder alle mulige former for kunst. Tingene er lavet af både nybegyndere og folk, der nærmest er professionelle. Der er intet tema, det er bare kunst på forskellige måder, siger tilføjer hun.

Kunstværkerne kan opleves frem til søndag den 15. oktober, og der er åbent klokken 11-15 i weekenden og 14-17 i hverdagen. Der er gratis adgang.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag den 9. oktober.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk