28. juli 2021
Planudvalget anbefaler at udvide bruttoetagearealet, så den nye Ølstykke-hal ved siden af den nuværende (billedet) kan blive større. Foto: Annemette Jensen
Planudvalget anbefaler at udvide bruttoetagearealet, så den nye Ølstykke-hal ved siden af den nuværende (billedet) kan blive større. Foto: Annemette Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny Ølstykkehal i større format

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny Ølstykkehal i større format
Egedal - 13. juni 2021 kl. 05:02
Af Annemette Ross Jensen

Når den nye Ølstykke Hal 2 står færdig, så kan det være, at den bliver større end det, der oprindeligt var lagt op til det Lokalplantillæg, der har været i høring.

I forbindelse med den endelige godkendelse af Lokalplantillægget anbefaler Planudvalget nemlig en udvidelse af udvidelse på baggrund af et høringssvar fra Rådgivende Ingeniører Jens-Peter Madsen ApS.

Høringssvaret gør opmærksom på, at hallen på 1085 kvadratmeter med en 250 kvadratmeter lav bygning til omklædning ved siden af kan blive 45 kvadratmeter større, hvis en option om udvidelse af hallens bredde med en meter udnyttes, og ønsker man nu eller senere at udnytte muligheden for 1. sal på den lave bygning, så kan der lægges yderligere 250 kvadratmeter til.

Derfor har administrationen foreslået at justere bruttoetagearealet op fra 1300 til makskimalt 1630 kvadratmeter, og det er Planudvalget med på.

Formanden Ib Sørensen (S) regner med, at det vil blive udnyttet, men han ved ikke, om det kan lade sig gøre indenfor den økonomiske ramme.

- Min egen vurdering er, at det er noget, man kan udnytte, men det kræver noget økonomi selvfølgelig, siger han.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?