17. januar 2019
Arkivfoto
Arkivfoto
Foto: Lars Ole Andersen/Media Næstved
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny 112-alarm fra transformerstation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny 112-alarm fra transformerstation
Egedal - 17. juli 2018 kl. 11:22
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag aften klokken 22.08 blev der endnu engang slået 112-alarm til brand i el-installationer i transformerstationen på Lundevej i Hove.

Det sker efter fredagens voldsomme brand, der udviklede røg, så der blev udsendt en beredskabsmeddelelse, og evakuering af 160 personer blev forberedt, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Denne gang blev der dog hverken brug for beredskabsmeddelelse eller evakuering, idet der ifølge Nordsjællands Politi kun var tale om et brag i forbindelse med genstart af transformerstationen.

- De troede, der var noget galt, fordi det giver en tilkoblingslyd, når man sætter 400.000 volt til, forklarer Henrik Laugesen, efterforskningskoordinator ved Nordsjællands Politi.

Indsatsleder Peter Cowland fra Frederiksborg Brand & Redning rykkede ud sammen med en sprøjtevogn og en vandtankvogn fra Beredskab Øst, men det blev der ikke brug for.

Peter Cowland oplyser, at der var personale fra Energinet tilstede for at få transformerstationen op at køre igen, og idet strømmen blev koblet til, blev der dannet en lysbue, som gav en lyd.

- Og det er det, naboer har reageret på, påpeger indsatslederen, som oplyser, at den type lysbue og lyd er helt normalt ved til- og afkoblinger.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk