28. marts 2020
Peter Hansen (SF) får et »tak for samarbejdet« af borgmester Karsten Søndergaard (V). Foto: Casper Suk Thorlacius
gallery icon

Se billedserie

Peter Hansen (SF) får et »tak for samarbejdet« af borgmester Karsten Søndergaard (V). Foto: Casper Suk Thorlacius
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ni byrødder fik behørig afsked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ni byrødder fik behørig afsked
Egedal - 21. december 2017 kl. 17:39
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ved onsdagens byrådsmøde i Egedal sagde ni byrådsmedlemmer tak for denne gang, da de ikke længere er en del af lokalpolitik, når det nye byråd træder sammen til januar, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Borgmester Karsten Søndergaard (V) kvitterede for godt samarbejde til hver af de ni, som til sammen har siddet i byrådet i 117 og et halvt år, fortalte borgmesteren, før han tog afsked med hver enkelt.

Karstens Søndergaards forgænger på posten, 75-årige Willy Eliasen (V), tog også afsked med byrådsarbejdet og med politik i sin helhed og bad derfor om ordet, da den officielle del af byrådsmødet var ovre.

- Jeg vil gerne sige tak til byrådet. Tak for samarbejdet. De sidste fire år vil jeg mindes med glæde, for det kan ses på kommunen, at vi har været her. Jeg vil også gerne sige tak til administrationen. I har leveret. Tak til pressen, som har været der i medgang og modgang, og tak tiltilhørerne i salen. Og sidst men ikke mindst tak til de borgere, der har vist mig tillid gennem årene, lød det fra Willy Eliasen.