21. november 2017
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ni MacBooks stjålet fra omklædningsrum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ni MacBooks stjålet fra omklædningsrum
Egedal - 12. januar 2017 kl. 10:39
Af Elias von Staffeldt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ubudne gæster var på spil onsdag morgen mellem klokken 8 og 9, da der ifølge døgnrapporten hos Nordsjællands Politi blev stjålet intet mindre end ni MacBooks fra to omklædningsrum på Egedal Gymnasium, efter dørene blev brudt op.

Politikommissær Henrik Sejer oplyser til Frederiksborg Amts Avis, at eleverne har fortalt, at der er blevet stjålet 12 computere, men de sidste tre anmeldelser fremgik dog ikke på døgnrapporten torsdag morgen.

En 17-årig pige fra Ølstykke, der fik stjålet sin MacBook, var ekstra uheldig. Da hun senere onsdag mellem klokken 17 og 18.45 skulle ud for at købe en ny computer sammen med sin mor, havde der været indbrud i deres hjem på Dronning Margrethes Vej, da de kom hjem igen.

Herfra er der blevet stjålet kontanter, smykker og en iPhone, men det er ikke Henrik Sejers vurdering, at det indbrud har en relation til tyveriet af computeren.

- Så vidt vi ved, var der ikke nogen oplysninger med adresser eller lignende på den, så jeg tror ikke, at det har noget med hinanden at gøre, siger han.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk