9. august 2020
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nabo fangede indbrudstyve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nabo fangede indbrudstyve
Egedal - 09. juni 2019 kl. 09:48
Af Ea Lykke Schausen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En opmærksom nabo hjalp tidligt søndag morgen Nordsjællands Politi til at fange to indbrudstyve på Maglehøjvej i et villakvarter i Ølstykke.

Klokken 05.10 opdager manden, at naboens tyverialarm er gået og kan konstatere, at der har været indbrud i huset og kontakter politiet. Kort efter hører han igen en tyverialarm i kvarteret, hvorefter han finder to mænd i området.

- Han distraherer herefter de to personer, så de er civilt anholdt, da vores patrulje kommer frem til stedet, fortæller vagtchef Søren Bjørnstad fra Nordsjællands politi til Frederiksborg Amts Avis.

De to anholdte mænd er begge fra København og er henholdsvis 27 år og 57 år gamle. Den ene har ingen adresse, mens den anden har en adresse tilknyttet et behandlingssted.

- Uden at hænge nogen ud, ligner de nogle med rod i misbrugsmiljøet og deres forklaring om, hvem de skal besøge, hænger ikke helt sammen, da den efterprøves, oplyser Søren Bjørnstad.

Vagtchefen oplyser yderligere, at politiet har kunne konstatere to indbrud indtil videre, men afviser ikke, at der kan komme efteranmeldelser.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?