28. oktober 2020
Formand for Egedal Kommunes kultur- og erhvervsudvalg, Charlotte Haagendrup, overrakte Den Folkeoplysende Frivillighedspris 2020 til Søren Lindeløv, formand for Ledøje-Smørum Musikforening, ved et »surprise-arrangement« på Egedal Rådhus tirsdag. Foto: Egedal Kommune
Formand for Egedal Kommunes kultur- og erhvervsudvalg, Charlotte Haagendrup, overrakte Den Folkeoplysende Frivillighedspris 2020 til Søren Lindeløv, formand for Ledøje-Smørum Musikforening, ved et »surprise-arrangement« på Egedal Rådhus tirsdag. Foto: Egedal Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musikformand blev overrasket med pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikformand blev overrasket med pris
Egedal - 29. september 2020 kl. 16:13

Formand for Ledøje-Smørum Musikforening gennem 35 år, Søren Lindeløv, er blevet tildelt Den Folkeoplysende Frivillighedspris 2020 i Egedal Kommune.

Det oplyser Egedal Kommune i en pressemeddelelse.

Ledøje-Smørum Musikforening har indstillet Søren Lindeløv til frivillighedsprisen, og foreningen skriver blandt andet:

I de cirka 35 år, som foreningen har eksisteret, har Søren Lindeløv været en særdeles aktiv og inspirerende formand. (...) I kraft af sin personlighed skaber Søren Lindeløv en god stemning ved foreningens arrangementer. Selv om man egentligt blot kommer som tilhører, er der en følelse af, at det er »vores« forening. Søren Lindeløvs mangeårige arbejdsindsats, initiativer og inspiration er enestående. Hvis der er en foreningsmand, der fortjener et stort skulderklap, er det ham.

Og det fik han, for Søren Lindeløv fik prisen overrakt af Kultur- og Erhvervsudvalgsformand Charlotte Haagendrup ved et »surprise-arrangement« på Egedal Rådhus tirsdag den 29. september.

- Du er en rigtig altmuligmand i din forening. Der er faktisk ikke noget, du ikke laver. Du formår at skabe en god stemning til arrangementerne, lød det fra Charlotte Haagendrup ifølge pressemeddelelsen.

Egedal Kommuens borgmester Karsten Søndergaard supplerede:

- I de 27 år, jeg har boet i kommunen, har navnet Søren Lindeløv altid været nævnt i forskellige kulturelle sammenhænge. Du fortjener prisen så meget.

Ledøje-Smørum Musikforening arrangerer hvert år fire-fem koncerter og har i alt stået bag cirka 150 koncerter. Søren Lindeløv tegner foreningen ved forhandling og indgåelse af juridisk bindende kontrakter med musikere eller ensembler. Han varetager det omfattende »papirarbejde«, der omfatter ansøgninger til myndigheder, foreninger, sponsorer m.fl. om økonomisk støtte. Det er ligeledes Søren Lindeløv, der udfærdiger pressemeddelelser og nyhedsbreve til medlemmer.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?