5. august 2020
Kunsten er i fokus ved et borgermøde på Egedal Rådhus torsdag den 5. marts. Foto: Kim Rasmussen
Kunsten er i fokus ved et borgermøde på Egedal Rådhus torsdag den 5. marts. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Møde om kunst og Kunstråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Møde om kunst og Kunstråd
Egedal - 17. februar 2020 kl. 05:29
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag den 5. marts klokken 18.30-20 sætter Egedal Kommunes Kunstråd fokus på kunst ved et borgermøde på Egedal Rådhus.

»Hvad kan kunsten i kommunen? Det debatterer vi på borgermødet, hvor vi også stiller skarpt på kunstens potentialer, kunstens betydning for dine nærområder samt på den forestående udvidelse af Kunstrådet.«, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

»Som intro til mødet vil vi blandt andet tale lidt om, hvad kunst overhovedet er, og kommunen vil skitsere de økonomiske rammer for Kunstrådets arbejde.«, fremgår det.

Der skal også kigges på fotografier af kunstprojekter, og bagefter åbnes er for »ønskebanken« på et kort over kommunen.

»Alle får chancen for at sætte en »nål« de steder hvor et kunst- eller kulturprojekt kan styrke vores kommune. Kom og del dine tanker og få på den måde mulighed for at bidrage til kommunens kommende nye kunststrategi.«, skriver kommunen.

Alle er velkomne til borgermødet, uanset om de føler, at de ved noget om kunst eller ej!

Borgemødet er samtidig optakt til den kommende udvidelse af Kunstrådet med op til tre Egedal-borgere, der er interesserede i eller ved noget om kunst og kultur. Kunstrådet består i øvrigt af borgmester Karsten Søndergaard (V), formanden for Kultur- og Erhvervsudvalget Charlotte Haagendrup (K) og formanden for Planudvalget Ib Sørensen (S).

Kunstrådet mødes 3-6 gange om året og den største sag i 2020 er opdateringen af kommunens kunststrategi, oplyser kommunen.

Interesserede, der gerne vil være med, kan skrive en kortfattede ansøgning på max. en halv side, hvor de fortæller, hvorfor de gerne vil med i Kunstrådet. Eventuelt CV på max en side kan vedhæftes.

Ansøgningen sendes til kulturogfritid@egekom.dk med titel »Ansøgning til Kunstråd« og sidste frist er søndag den 15. marts.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?