23. juni 2021
En mistænkelig bil med to personer og en mistænkelig mand, der på engelsk talte om fibernet, fik en borger til at kontakte politier. Modelfoto
En mistænkelig bil med to personer og en mistænkelig mand, der på engelsk talte om fibernet, fik en borger til at kontakte politier. Modelfoto
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mistænkeligt: Mand kiggede ind i haverne og talte om fibernet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mistænkeligt: Mand kiggede ind i haverne og talte om fibernet

Nordsjællands Politi var torsdag på sporet af tre mulige indbrudstyve

Egedal - 04. juni 2021 kl. 13:59
Af Kenneth Tanzer

"Vi kan kun rose, at borgerne er opmærksomme og kontakter os, når de ser noget mistænkeligt i deres område."

Sådan siger Henriette Døssing fra Nordsjællands Politi efter en 39-årig mand torsdag eftermiddag anmeldte et mistænkeligt forhold i Smørum.

Kort før klokken 15.17 havde den 39-årige mand observeret en udenlandsk bil køre rundt i området omkring Jordbærvangen. To mænd befandt sig i bilen, mens en tredje mand gik på vejen og kiggede ind i haverne.

Ifølge Nordsjællands Politi henvendte den 39-årige mand sig til denne mand, som på engelsk nævnte noget om et fibernet og afviste den 39-åriges hjælp.

Patruljer kørte forgæves

Da der allerede var gravet fibernet ned på vejen, mistænkte den 39-årige, at de tre mænd kunne befinde sig i området med henblik på at begå indbrud.

"Vi fik tilkaldt samtlige patruljer, som kørte rundt i området for at lede efter den mistænkelige bil, men vi stødte desværre ikke på den," siger Henriette Døssing.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?