19. december 2018
Mille fra Ølstykke, Kathrine fra Horsens og Andreas fra Hareskoven udgør Thomas Blachmanns gruppe Place On Earth. Foto: DR
Mille fra Ølstykke, Kathrine fra Horsens og Andreas fra Hareskoven udgør Thomas Blachmanns gruppe Place On Earth. Foto: DR
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mille har fået plads i DR's X Factor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mille har fået plads i DR's X Factor
Egedal - 09. marts 2018 kl. 05:07
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis det står til Mille Hassenkam fra Ølstykke, så kommer hun en dag til at leve af musikken. Foreløbig har det bragt den 17-årige gymnasieelev til dette års live-shows i DR-programmet X Factor, hvor hun nu er en del af gruppen Place on Earth, selv om hun oprindeligt stillede op som solist.

- Det er noget, jeg har villet længe og jeg synes, det er megasejt, siger Mille.

Hun tog da også de tre X Factor dommere med storm, da hun spillede sin egen sang til sin første audition, og fik både Remee og Blachmann til at tale om, at hun kunne vinde det hele.

- Hun er lige noget for dig, sagde Sanne Salomonsen til Thomas Blachmann, og det havde hun ret i. Da Sanne Salomonsen valgte Mille fra i sin unge-kategori tog Blachmann hende nemlig under sine vinger og satte hende sammen med 19-årige Kathrine fra Horsens og 21-årige Andreas fra Hareskoven på Herlev-siden til gruppen Place On Earth, og det er Mille glad for.

- Det er rigtigt fint. Vi er enige om herhjemme, at det var det bedste, der kunne ske for mig. Jeg kan godt være lidt nervøs, men det hjælper, når vi er flere sammen. Så skal jeg bare tænke på mit parti, og jeg lærer også af de andre, siger Mille.

I starten var hun meget optimistisk med hensyn til, at Place on Earth kunne vinde, og de har også fået meget positiv feedback, men nu prøver Mille at holde fast i sin gamle skolelærer Søren Hytholm Jensens læresætning: Forvent intet, og bliv glædeligt overrasket.

- Jeg prøver at holde forventningerne nede, men vi får meget ros, så vi håber selvfølgelig, siger hun.

Du kan følge Mille, Place On Earth og de andre live-deltagere på DR fredag aften fra klokken 20.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk