3. juni 2020
Kultur for enhver smag skal fylde Borgertorvet i Egedal Rådhus med liv. Foto: Kim Rasmussen
Kultur for enhver smag skal fylde Borgertorvet i Egedal Rådhus med liv. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Masser af kultur på Borgertorvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Masser af kultur på Borgertorvet
Egedal - 10. februar 2020 kl. 05:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Annemette Ross Jensen
Under overskriften »Kultur på Borgertorvet« har Egedal Kommune offentliggjort et program med både livekoncerter, byttemarked, danseforestilling, Halloween og udstillinger på Borgertorvet i Egedal Rådhus.

- Rådhuset er borgernes hus. Det er vores opgave at tilgodese alle i kommunen og det gør vi med Kultur på Borgertorvet, hvor der er noget for enhver smag. Vi vil skabe store oplevelser, som vi kan mødes om og som kan gøde vores fællesskaber, siger borgmester Karsten Søndergaard (V) i en pressemeddelse.

Formanden for Kultur- og Erhvervsudvalget Charlotte Haagendrup (K) glæder sig over, at fritidslivet også er tænkt med som en del af kulturen.

- Jeg er glad for, at der er sammensat et flot program, hvor kultur og idræt mødes. Eksempelvis inviterer vi vores cykelforeninger med på cykeltur med Rolf Sørensen, når han gæster Egedal rådhus den 16. april, fortæller hun.

Første event er Byttemarked lørdag den 29. februar, og lørdag den 16. maj er en unik trippel-koncert med de højaktuelle »HUN SOLO« på programmet. Her vil Kira Skov, Kirstine Stubbe Teglbjærg og Nana Jacobi levere en koncert specielt sammensat til Egedal.

Til november interesserede også opleve danseteater af den Reumertvindende instruktør Tina Tarpgaard.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?