23. november 2017
Der måtte sættes masser af ekstra stole ind i rådhussalen. Så stor var interessen for at høre mere om de kommende 300 boliger i Egedal By.
Der måtte sættes masser af ekstra stole ind i rådhussalen. Så stor var interessen for at høre mere om de kommende 300 boliger i Egedal By.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mange hørte mere om Egedal By

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange hørte mere om Egedal By
Egedal - 21. april 2017 kl. 05:53
Af Niels Idskov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Interessen for de kommende 300 boliger i Egedal By var ikke til at tage fejl af, da der var åbent hus-arrangement om projektet på Egedal Rådhus. Det kan Henrik Svanholm, bestyrelsesformand for udviklingsselskabet Projekt Egedal By A/S bevidne. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Vi måtte sætte masser af ekstra stole ind i byrådssalen, som jeg tror var fyldt med omring 175 personer. Mange af dem er også allerede blevet skrevet op til at få en lejlighed der, omkring 60-70 stykker - herimellem en gruppe på foreløbig 41 personer fra et senior-bofællesskab. Så det tegner meget lovende, siger Henrik Svanholm.

Hovedformålet med mødet var at præsentere tankerne bag projektet - samt få input fra borgerne. Egedal Kommune har i forvejen i sit byrumskatalog fremlagt sine krav til projektet med de 300 eje- og lejeboliger. Bæredygtighed og miljø spiller her en afgørende rolle.

Det er de rådgivende ingeniører fra Niras samt arkitektfirmaet Schmidt Hammer Lassen, der skal tegne den nye bydel og de nye boliger, og begge var repræsenteret ved åbent hus-arrangementet.

Byggeriet vil ske i etaper, og det fremgik, at de første boliger ventes at stå klar i efteråret 2019. Det har hele tiden været planen, at den kommende tætte bebyggelse i området øst for det nye rådhus skal stå klar mellem 2018 og 2020.

Der er tale om lejligheder og byhuse, hvor de mindste er på ca. 50 kvm og de største på på imod 110-20 kvm. Prisniveauet svinger mellem seks og otte tusinde kr. pr. måned.

De kommende seks måneder skal projektet tilpasses og gøres klar til salg. Herefter tager gravemaskiner og byggekranerne over. Men først skal lokalplanen for området færdiggøres af Egedal Kommune, og det ventes at ske i august-september.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk