7. august 2020
Charlotte Amalie Holm Marseillais udstiller i Galleri Søgaard.
Charlotte Amalie Holm Marseillais udstiller i Galleri Søgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Malerier til Ganløse, Rom og New York

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Malerier til Ganløse, Rom og New York
Egedal - 03. juli 2020 kl. 08:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Annemette Ross Jensen
Lørdag den 4. juli tager Galleri Søgaard på Måløvvej 96 ved Ganløse hul på sæsonen med en fernisering på en udstilling med malerier af Charlotte Amalie Holm Marseillais fra Felsted ved Aabenraa.

Hun er født i 1966 og opvokset i en sønderjysk landsby, hvor naturen ifølge hende er en gave til det kreative. I dag har hun galleri på en gammel gård fra 1711.

»Mine billeder er malet i naturalistisk symbolsprog og har gennemlevet flere skift, både i farve og stil, hvilket afspejler at jeg bruger min kunst terapeutisk.«, skriver hun på sin hjemmeside, hvoraf det fremgår, at hendes ikoner blandt andet er malet på træ fra gamle døre m.v. fra gården, som har sin helt egen farverige historie.

Og hendes malerier bliver ikke bare udstillet i Danmark, men har også været udstillet på gallerier rundt omkring i Europa. I efteråret skal hun både udstille i Rom, Paris, London og New York, fortæller en pressemeddeleslse om kunstneren, der også har fået flere priser som blandt andet Art Ambassadør.

Ferniseringen er lørdag den 4. juli klokken 14-17, og derefter kan udstillingen ses til fredag den 31. juli. Den er åben mandag og onsdag klokken 17-21 og fredag, lørdag søndag klokken 14-17. Desuden er der åbent, når skiltet er ude ved vejen eller efter aftale.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?