20. november 2017
Pernille Søndergaard lægger vægt på, at varerne skal præsentere sig, og det skal være hyggeligt at komme i Loppeterminalen. Foto: Kim Rasmussen
Pernille Søndergaard lægger vægt på, at varerne skal præsentere sig, og det skal være hyggeligt at komme i Loppeterminalen. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Loppeterminalen åbner snart i tidligere Aldi-butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Loppeterminalen åbner snart i tidligere Aldi-butik
Egedal - 18. marts 2017 kl. 05:49
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der arbejdes på højtryk i den tidligere Aldi-butik ved Ølstykke Station, hvor Pernille Søndergaard fra Jonstrup snart slår dørene op for genbrugsmarkedet Loppeterminalen.

- Hvis det tegner, som det skal, så bliver det 1. april, siger den 38-årige iværksætter bag Loppeterminalen.

Her kan private leje en stadeplads til deres genbrugsting, selv sætte den pris, de vil have for varen, og overlade det til Pernille og hendes ansatte at sælge den.

- Jeg har altid selv kunnet lide kræmmermarkeder, garagesalg og loppemarkeder, og jeg har altid syntes personligt, at det var hyggeligt at blande nyt med retro, fortæller Pernille.

Hun er oprindeligt uddannet indenfor sundhedsektoren, men har arbejdet inden for byggebranchen og været selvstændig med eget stilladsfirma, indtil det blev solgt i 2015. Så syntes hun, der skulle ske noget andet, og da hun syntes godt om konceptet og selv har erfaring med at sælge på lignende markeder rundt omkring, satser hun nu på Loppeterminalen.

- Jeg har taget alt, hvad, jeg syntes, var godt og presset det ind i den gamle Aldi, siger Pernille, der er vokset op i Smørum og derfor kendt med området omkring Stenløse og Ølstykke i forvejen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk