24. juni 2021
Stenløse-pubben "Hos Heidie" er klar til den store danske EM-fest. Privatfotos
gallery icon

Se billedserie

Stenløse-pubben "Hos Heidie" er klar til den store danske EM-fest. Privatfotos
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal pub er mere end klar til EM: Det skal være en stor fest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal pub er mere end klar til EM: Det skal være en stor fest

Frem med klaphatten og den gode fodbold-stemning. "Hos Heidie" i Egedal Centret ser man frem til at vise Danmarks EM-kampe på storskærm

Egedal - 08. juni 2021 kl. 08:21
Af Kenneth Tanzer

Det er lige om lidt, at den rød-hvide EM-feber rammer Danmark med et brag.

Og hos Stenløse-pubben "Hos Heidie" er man mere end klar til den store fodbold-begivenhed, hvor Danmarks tre puljekampe mod Finland, Belgien og Rusland naturligvis er de absolutte højdepunkter.

"Vi glæder os helt vildt til at byde vores gæster på god stemning og masser af fodbold. EM er bare stort, så det skal også være en stor fest," siger indehaver Heidie Larsen.

Den lokale pub har allerede pyntet op i rød-hvide farver, og så har man fået en ny stor skærm, som gæster kan se uanset om de sidder indenfor eller udenfor.

"Vi har plads til 45 gæster, men vi er så heldige, at vi kan skyde døren for, så vores udendørs-gæster kan se med. Og når/hvis Danmark scorer, så giver vi gratis shots," siger Heidie Larsen.

Corona ramte hårdt

Hun lægger ikke skjul på, at den kommende EM-slutrunde er med til at samle danskerne i et fællesskab - noget der i den grad er tiltrængt efter en hård og lang corona-nedlukning.

"Vi har selv haft lukket i tre omgange, og det har været en hård omgang, men heldigvis har vi nogle loyale stamkunder, som har bakket os op," siger Heidie Larsen.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?