29. juli 2021
Jacob Peter Loessl bliver løsgænger i Egedal Byråd.
Jacob Peter Loessl bliver løsgænger i Egedal Byråd.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Loessl bliver partiløs løsgænger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Loessl bliver partiløs løsgænger
Egedal - 17. marts 2019 kl. 10:44
Af Casper Suk Thorlacius

I efteråret 2018 blev Jacob Peter Loessl Radikal løsgænger, efter han forlod Radikale Venstres byrådsgruppe i Egedal Kommune. Nu løsriver løsgængeren sig helt fra partiet, oplyser han i en pressemeddelelse, hvori han skriver følgende:

- I oktober tog jeg konsekvensen og forlod et samarbejde, hvor vi ikke »spillede hinanden gode«.Nu må jeg desværre melde mig ud af Radikale Venstre og blive løsgænger. Det gør jeg efter længere tids overvejelser. Det er meget trist, da jeg grundlæggende deler Radikale Venstres værdier. Jeg forlader partiet, fordi jeg er uenig i den politiske linje, den tilbageværende radikale byrådsgruppe i Egedal har lagt. De to radikale byrådsmedlemmers beslutning om at trække sig fra budgetaftalen og deres efterfølgende politiske retorik kan jeg ikke se mig som en del af, skriver Jacob Peter Loessl og fortsætter:

- Den radikale byrådsgruppe vælger at trække sig fra en budgetaftale netop i det år, hvor et nyt byråd har indledt en proces for at forsøge at rette op på mange års reduktioner på skoleområdet. Det hænger ikke sammen med min opfattelse af radikal politik. For mig handler politik om at søge maksimal indflydelse og dermed også at skulle tage et medansvar. Radikale Venstre har for mig altid stået placeret i midten og langt fra en populistisk dagsorden. Jeg respekterer vores uenighed - vores mål er måske ikke så forskellige - men jeg skal kunne se mig selv i spejlet. Jeg vil ikke ikke tages til indtægt for den linje, de to resterende radikale i Egedal

Byråd har lagt. Derfor har jeg nu meldt mig ud af Radikale Venstre og er blevet løsgænger.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?