21. maj 2019
Tina Emborg Sørensen er ny leder af den nye daginstitution Ny Smørum. Foto: Lotte Raabo Larsen
Tina Emborg Sørensen er ny leder af den nye daginstitution Ny Smørum. Foto: Lotte Raabo Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Leder af ny institution

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Leder af ny institution
Egedal - 12. december 2018 kl. 15:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Annemette Ross Jensen
Egedal Kommune har Tina Emborg Sørensen som leder af den helt nye integrerede daginstitution - Ny Smørum - der skal stå klar til brug nord for Kirkevangen i Smørum i sommeren 2020. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Af den fremgår, at Ny Smørum starter som vuggestuegruppe med plads til 26 børn i stueetagen i villaen på Gammeldamsgård 6 i Smørum, hvor Dagplejens Legestue indtil nu har ligget. Allerede nu er de første tre børn indskrevet til vuggestuegruppen. I sommeren 2020 flytter vuggestuegruppen ind i den nybyggede daginstitution i Smørum. Her bliver plads til 136 børn, fordelt på fire vuggestuegrupper og fire børnehavegrupper. Når huset står færdigt, er børnene fra vuggestuen garanteret en plads i den nye institution.

- Jeg glæder mig til, at vi skal skabe kulturen helt fra bunden sammen med personalet, forældrene og børnene. Vi skal lægge de første grundsten og føre kulturen videre til kommende forældre, og sikre, at den hele tiden kan vokse sig større. Her er det vigtigt, at relationen er i højsædet. Det er vigtigt, at vi ender i noget fantastisk, siger Tina Emborg Sørensen i pressemeddelelsen.

Hun kommer fra en stilling som daglig leder af børnehuset Jordbærvangen i Smørum og har deltaget i det forberedende arbejde med at konkretisere, hvad der er vigtigt at tænke ind i en ny institution med fokus på legepladser, pædagogiske rum, læringsrum, gode arbejdsgange og selvfølgelig plads til børnene og venskaber.

- Vores input har bidraget til byggeprogrammet, og arkitekterne har generelt taget rigtig mange børneperspektiver med. Det bliver børnenes hus, siger Tina Emborg Sørensen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede