22. oktober 2021
Man kan ikke selv kigge efter bøger på biblioteket, så hvad med at låne en boglykkepose. Foto: Lars Skov
Man kan ikke selv kigge efter bøger på biblioteket, så hvad med at låne en boglykkepose. Foto: Lars Skov
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lån bøger og lykkebogposer på bibliotekerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lån bøger og lykkebogposer på bibliotekerne
Egedal - 10. januar 2021 kl. 06:19

Selv om Egedal Bibliotekerne er lukket, så er det stadig muligt at låne bøger til at fordrive Coronatiden med. Bibliotekerne har netop åbnet en service, så bøger eller andet materiale kan bestilles online, og så vil Ølstykke og Smørum Bibliotek pakke dem, så de kan hentes på biblioteket.

- Vores biblioteker er jo desværre fortsat lukket for borgerne, og der er ikke meget, der tyder på, at vi kommer til at åbne op foreløbigt. Mange er nok ved at være løbet tør for læsestof, så det er godt nyt, at vores biblioteker trods Coronaen kan holde læselysten i kog, siger formand for Kultur- og Erhvervsudvalget Charlotte Haagendrup (K) i en pressemeddelelse.

Berstillingen foregår som nævnt online, og derefter får brugeren besked om, at materialet er klar til afhentning på enten Ølstykke eller Smørum Bibliotek.

»Der vil være medarbejdere til at assistere med afhentning og til at sikre, at det foregår i trygge rammer. Der lukkes én bruger ind ad gangen, og der opfordres til, at der kun kommer en person fra hver husstand.«, fremgår det.

Biblioteket tilbyder også boglykkeposer med bøger, man ikke selv har valgt.

»Poserne er lavet i temaer: Prøv eksempelvis Krimi-posen, posen-til-de-mindste eller posen med russiske klassikere.«, skriver kommunen om poserne, der kan afhentes mandage og torsdage 14-17 og tirsdage, torsdage og fredage 10-13 på Smørum og Ølstykke Bibliotek.

Det vil også være muligt at aflevere bøger, når man henter poser på biblioteket.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?