24. november 2020
Sara Blædel debuterede i 2004 med den første bog i serien om kriminalassisten Louise Rick og har netop udsendt 11. bind.  1. december fortæller hun på Egedal Rådhus om sit forfatterskab. Pressefoto
Sara Blædel debuterede i 2004 med den første bog i serien om kriminalassisten Louise Rick og har netop udsendt 11. bind. 1. december fortæller hun på Egedal Rådhus om sit forfatterskab. Pressefoto
Foto: les kaner
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Krimidronningen holder audiens på Egedal Rådhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Krimidronningen holder audiens på Egedal Rådhus

Forfatteraften med Sara Blædel tirsdag 1. december

Egedal - 16. november 2020 kl. 15:01

Tirsdag 1. december kl. 19 kan man møde Danmarks store krimidronning Sara Blædel til forfatteraften på Egedal Rådhus.

I foredraget vil Sara Blædel fortælle om sit omfattende forfatterskab, og der bliver mulighed for at spørge undervejs og høre, hvordan hun researcher og finder sin inspiration.

Det stod ellers ikke skrevet i stjernerne, at Sara Blædel som ordblind skulle blive succesrig forfatter. Hun uddannede sig først som tjener og siden reprokopist, inden hun blev journalist og ophavskvinde til et krimiforlag på et tidspunkt, hvor krimier ikke var 'på mode'.

Langsomt modnedes tanken om selv at skrive en krimi, og en dag dukkede Louise Rick op i Saras hoved. Sara Blædel debuterede i 2004 med 'Grønt støv', den første bog i serien om kriminalassistent Louise Rick. Seriens 11. bind, 'Den tavse enke', er netop udkommet.

Udgivet i 38 lande
Udover serien om Louise Rick, har Sara Blædel skrevet trilogien om bedemandsdatteren Ilka, der rejser til USA, hvor hun har arvet en bedemandsforretning efter sin far.

Sara Blædels bøger er solgt i over 4,5 millioner eksemplarer og udgivet i 38 lande.

Billetter købes på www.egedalbibliotekerne.dk eller på Egedal bibliotekerne i den betjente åbningstid. jesl

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?