25. september 2020
De næste seks torsdage kan borgerne komme med input til Helhedsplanen for Ølstykke Stationsby på Ølstykke Bibliotek. Foto: Annemette Jensen
De næste seks torsdage kan borgerne komme med input til Helhedsplanen for Ølstykke Stationsby på Ølstykke Bibliotek. Foto: Annemette Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom med ideer til stationsbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom med ideer til stationsbyen
Egedal - 09. november 2019 kl. 05:29
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Egedal Byråd har sat arbejdet med at lave en helhedsplan for Ølstykke Stationsby i gang, og politikerne vil også gerne vide, hvordan borgerne ønsker, deres by skal se ud i fremtiden?

Derfor sender de byplanlægger og arkitekt Amalie Dombernowsky til byen for at høre borgernes ideer og visioner. Borgerne kan møde hende på Ølstykke Bibliotek seks torsdag eftermiddage i november og december.

Arbejdet med helhedsplanen skydes i gang med en såkaldt åbningsfest den 14. november klokken 16-18 på Ølstykke Bibliotek, og derefter er byudviklingsrummet åbent hver torsdag klokken 16-18 de næste fem torsdage frem til jul, og formanden for Planudvalget Ib Sørensen (S) glæder sig meget til, at kommunen flytter planlægningen ud af rådhuset til der, hvor de berørte borgere er.

- Det er vigtigt, at vi ideudvikler sammen og ikke mindst, at vi får prøvet tingene af i praksis, fastslår han i pressemeddelelsen.

Helhedsplanen forventes endeligt vedtaget i sommeren 2020.

Har debatten om sexisme taget overhånd?