22. november 2017
Helle Buck Rasmussen og Stig Sørensen fik en god start på den nye gårdcafé. Foto: Hans Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Helle Buck Rasmussen og Stig Sørensen fik en god start på den nye gårdcafé. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køkken førte til café

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køkken førte til café
Egedal - 16. oktober 2017 kl. 05:18
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis man har et helt nyt produktionskøkken, så skal det også bruges til noget. Det er baggrunden for, at Helle Buck Rasmussen og Stig Sørensen søndag åbnede Café Møllehøj på deres gård Møllehøj på Brunhøjvej 6 i Søsum, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Jeg sylter rigtig meget, men jeg må ikke sylte i mit eget køkken til salg i gårdbutikken, fortæller Helle Buck Rasmussen. Derfor har hun hidtil fået syltet bær, pickles og rødkål med videre hos cateringfirmaet Maaltidet, men hun ville gerne selv producere det hjemme på gården.

- Derfor har vi lavet et industrikøkken, og nu vi så har det, så lå det lige til højrebenet at lave en café, når nu vi har råvarerne lige ved hånden, siger hun.

Søndag havde caféen første åbningsdag, og midt på eftermiddagen var Helle godt tilfreds med caféens første åbningsdag.

- Det er gået rigtigt godt, der har været masser af besøgende, og de sidder udenfor og indefor, så det er gået rigtigt godt, og vi kan kun være tilfredse, sagde hun på et tidspunkt, hvor caféen havde serveret 120 kartoffelsupper, og der var stadig en lille times tid tilbage af åbningstiden og folk i caféen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?





Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk