15. december 2018
Anders Bo Larsen afløser Lisbeth Dupont-Rosenvold som formand for Venstre i Egedal. Foto: Sarah Winther Brandt-Kofoed
Anders Bo Larsen afløser Lisbeth Dupont-Rosenvold som formand for Venstre i Egedal. Foto: Sarah Winther Brandt-Kofoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kasserer blev ny formand i Venstre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kasserer blev ny formand i Venstre
Egedal - 23. februar 2018 kl. 18:11
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ved torsdagens generalforsamling i Venstre i Egedal blev partiforeningens nu tidligere kasserer, 33-årige Anders Bo Larsen, Ølstykke, enstemmigt valgt til foreningens nye formand, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Der var ingen modkandidater og alle afgav deres stemme, så det var en rigtig god måde at blive valgt på. Det havde været en lidt ærgerlig start, hvis der havde været stor splittelse, siger en glad nyvalgt formand.

Hvordan den samlede bestyrelse kommer til at tage sig ud falder først endeligt på plads, når Venstre afholder sit konstituerende møde.

Herefter begynder den nye bestyrelse med Anders Bo Larsen i spidsen for alvor at trække i arbejdstøjet for at klø på med blandt andet at skabe mere synlighed omkring partiforeningen.

- Jeg har som mål, at vi skal have en tydelig tilstedeværelse. Også når der ikke er valgkamp. Vi skal simpelthen nå bredere ud, siger Anders Bo Larsen og tilføjer:

- Vi kommer til at lave flere arrangementer for både medlemmer og borgere generelt. Det kan være »sjove« arrangementer, men også arrangementer, som giver borgerne mulighed for at give deres mening til kende. Og så skal vi arbejde på at gøre politikerne mere tilgængelige.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk