17. maj 2021
Distriktsskole Ganløse kan afprøve aldersintegreret undervisning på Slagslunde Skole, hvis det støttes af skolebestyrelse, skoleledelse, MED-udvalget og forældrene på de involverede klassetrin. Foto: Kenn Thomsen
Distriktsskole Ganløse kan afprøve aldersintegreret undervisning på Slagslunde Skole, hvis det støttes af skolebestyrelse, skoleledelse, MED-udvalget og forældrene på de involverede klassetrin. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ja til aldersintegrering af 0.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ja til aldersintegrering af 0.
Egedal - 03. marts 2017 kl. 05:31

Et stort flertal i Egedal Byråd har sagt ja til, at Distriktsskole Ganløse kan afprøve aldersintegreret undervisning på Slagslunde Skole, så de kommende 0. klasses elever fra Slagslunde kan blive på skolen, selv om årgangen p.t. kun er på 12 elever.

Den eneste, der undlod af stemme var Flemming Schandorff (DF), mens Anne Mie Johansen (S) og Peter Hansen (SF) var fraværende. Resten af de tilstedeværende stemte for, og de radikale havde endda indkaldt Stephan Sølby i stedet for Rikke Mortensen, der blev erklæret inhabil.

Formanden for Børne- og Skoleudvalget Carina Buurskov (V) fremlagde sagen og understregede overfor byrådet, at udvalget havde anbefalet forsøget efter mange og lange drøftelser og under forudsætning af, at forsøget støttes af både skolebestyrelsen, skoleledelsen, MED-udvalget og forældrene på de involverede klassetrin og at de eventuelle udgifter, som er beregnet til 250.000 kroner, holdes indenfor skolernes ramme.

- Det må ikke være på bekostning af de øvrige skolebørn, fastslog hun.

Flemming Schandorff undrede sig over, at flertallet ville give grønt lys til et forsøg uden at give penge med.

- Det koster ikke ret meget, og vi har penge i kassen. Derfor vil jeg stemme blankt, sagde han.

Af debatten fremgik, at penge til projektet skal findes på alle skolernes samlede budget.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?