16. juni 2019
Pigerne fra Ølstykke Gymnastikforening havde en skøn dag søndag, hvor de var til GymTræf for piger på Bakkegårdsskolen i Ølstykke. Foto: Privat/Cebina Westergaard
gallery icon

Se billedserie

Pigerne fra Ølstykke Gymnastikforening havde en skøn dag søndag, hvor de var til GymTræf for piger på Bakkegårdsskolen i Ølstykke. Foto: Privat/Cebina Westergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Idrætstræf for piger var en stor succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Idrætstræf for piger var en stor succes
Egedal - 21. januar 2019 kl. 22:16
Af Ea Lykke Schausen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var en træt men glad flok piger, der søndag eftermiddag vendte snuderne hjemad efter en lang men hyggelig dag til GymTræf for Piger med Ølstykke Gymnastikforening på Bakkegårdsskolen i Ølstykke.

Over 55 piger mødte op til foreningens nye tiltag »GymTræf«, der skal sætte fokus på juniorpigegymnastik i foreningen.

- Vi vil give dem en helt fantastisk eftermiddag, hvor de inddelt i årgange, men på tværs af holdene, skal prøve kræfter med de meget forskelligartede gymnastikgenre som ØGF udbyder og vi har samlet en stribe af foreningens dygtige instruktører, som undervisere, skrev foreningen inden arrangementet i en pressemeddelelse.

Pigerne fik da også røvet kræfter med lidt af hvert på dagen, der startede ud med en fælles opvarmning med staffeter og instruktion af fællesserie til den lokale opvisning i marts. Derefter var der en omgang med fire stationstræninger, hvor pigerne fik en smagsprøve på flere forskellige håndredskaber, som bolde, tøndebånd, vimpler og køller. De fik hoppet højt på stortrampolinen, rope-skippede med sjippetov og lavede utallige kolbøtter og saltoer på såkaldte protrack og mini-trampolin.

- Vi sagde farvel med lovning på, at vi gør det igen næste år, lød beskeden efter arrangementet fra arrangørerne Stine Juul-Zeuthen, Pia Riis Kofoed-Hansen og Cebina Westergaard fra i Pigeudvalget i Ølstykke Gymnastikforening.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede